Yoga Crystal is een praktijk voor hatha yoga, begeleide meditatie met klankschalen en klankschaalbehandelingen.

Ik ben Jeanne en ik geef les in hatha yoga. Deze les is opgebouwd uit ademhalings- en ontspanningsoefeningen, concentratietechnieken en houdingen. Deze houdingen variƫren van mild tot uitdagend. Yoga is niet prestatiegericht, iedereen kan yoga beoefenen. Het is voor alle leeftijden en je hoeft niet lenig te zijn!

De meditatie lessen bestaan uit ademhalings- en ontspanningsoefeningen, zachte houdingen en een geleide meditatie waarbij klankschalen worden aangeslagen. Hierdoor wordt je je bewust van je lichaam en kalmeert je geest. Door het aanslaan van de klankschalen is het gemakkelijk om in een diepe meditatieve staat te komen.

Vanaf september 2016 starten er ook begeleide meditatielessen met klankschalen. Het gebruik van klankschalen brengt het lichaam weer in contact met zijn oorspronkelijke vibratiepatroon, waardoor de oorspronkelijke harmonie in het lichaam wordt hersteld. Hierdoor wordt de zelf helende werking van het lichaam aangesproken en heeft een klankschaal-behandeling een preventieve werking en blijft je lichaam gezond.
Wit

Bekijk het complete aanbod van Yoga Crystal

Wit

Header 3